Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Vind pakke til WPT Marbella hos NordicBet Poker

Spanien har altid været et populært rejsemål for danske turister, men nu er der mere end bare sol og smukke strande at se frem til.

World Poker Tour afholder nemlig en stor turnering i Marbella i slutningen af april måned, og hos NordicBet Poker har du mulighed for at vinde en komplet pakke til en værdi af 20.000 kroner.

Satellitturneringerne kører allerede nu og helt frem til den 15. april, så der er masser af tid til at få sikret sig en pakke til denne spanske udgave af WPT.

Spanish Cup kvalifikation

Det er dog ikke kun WPT Marbella som NordicBet Poker har i kikkerten. På den anden sidste dag af WPT eventen, vil Spanish Cup nemlig starte.

Her vil der blive spillet en turnering med 2400 kroner i indskud, så man har altså to muligheder for at tage hjem fra en ferie i Spanien med tusindvis af euro på lommen.

Der er pakker til en værdi af 7400 kroner som kan vindes hos NordicBet Poker foruden turen til WPT Marbella, så man kan roligt sige at Spanien er et sted man bør tage på ferie inden for den kommende fremtid.

WPT Marbella sæder inkluderer

Alle kunder der kvalificerer sig til WPT Marbella hos NordicBet Poker, vil få en pakke til en værdi af 20.000 kroner for deres bestræbelser.

Her vil der være 12.000 kroner til Main Event, 5 overnatninger på hotel, 700 kroner til en stor velkomstfest og endeligt 2400 kroner til flybilletter, lommepenge og alle andre øvrige udgifter.

Det er derfor en ferie med alt inkluderet som man kan se frem til hvis man blot formår at kvalificere sig, så det kan godt anbefales at besøge NordicBet Poker hurtigst muligt.

Opret derfor din konto nu og vind en pakke til WPT Marbella 2012 samt Spanish Cup.

Kvalificer dig til WPT