Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Stream IWF og nyd store freerolls hos Paddy Power Poker

Det er desværre ikke alle der har nået at få sig en plads ved den store Irish Winter Festival turnerin, og på grund af dette vil Paddy Power Poker gerne gøre lidt for at muntre dig op.

Derfor har du mulighed for at følge med i turneringen online via live streaming og på samme tid kan du spille med i store freerolls der kan give dig en plads ved en af de mange events som snart vil blive spillet under den nye store turneringsserie kaldet IPOPS.

Tre muligheder for et sæde

Paddy Power Poker sætter i alt 9 sæder på højkant til en af de mange events under IPOPS i disse unikke freerolls, og det er ganske gratis at være med. Koden til turneringerne er LIVE STREAM og skal indtastes når du tilmelder dig.

Vinder du en af de tre turneringer vil du modtage en billet til en værdi af $125+$10 til IPOPS 4 Main Event hvor $500.000 er garanteret. Der er derfor ingen grund til at surmule over at man ikke fik kvalificeret sig til Irish Winter Festival når man kan vinde enorme præmier i IPOPS sammen med Paddy Power Poker.

Kun for Paddy Power spillere

Det er kun spillere hos Paddy Power Poker der kan tilmelde sig. Foruden en førstepræmie på en billet til IPOPS Main Event vil anden og tredjepladsen i hver freeroll også komme med til en af de andre IPOPS events. Du behøver derfor ikke vinde en af disse turneringer før det bliver en indbringende dag ved de virtuelle borde.

Skynd dig at få oprettet en konto hos Paddy Power Poker så du kan spille med om i alt 9 sæder til IPOPS 2011 helt gratis og få op til $2000 i bonus.