Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Store turneringer i IPOPS hos William Hill Poker

I oktober måned er William Hill Poker værter for en ny og spændende turneringsserie kaldet IPOPS. Navnet står for iPoker’s Online Poker Series, og der er hele 4 turneringer på programmet. Fælles for dem alle er at de minimum har $150.000 i garanterede præmiepuljer, og med indskud på mellem $55 og $135 er dette en turneringsserie som mange kan være med i uden at gå fra hus og hjem. IPOPS byder både på No Limit Texas Hold’Em såvel som Pot Limit Omaha, så man må sige at der er noget for alle.

Rimelige indskud

En af de mest vigtige ting ved IPOPS er at indskuddene er skruet betragteligt ned i forhold til hvad man ellers skal betale for at være med i lignende turneringer, og det er en meget stor fordel. Således kan man blandt andet spille med i Event 2, der har en garanteret præmiepulje på $150.000 og et indskud på bare $50+$5. Det betyder at du kan spare mange penge på at være kunde hos William Hill Poker i oktober måned, og hvis du ikke ønsker at købe dig direkte ind, kan du selvfølgelig kvalificere dig billigt gennem en af deres mange satellitturneringer.

Kvalifikationsturneringer til alle events

Allerede nu har du mulighed for at vinde et sæde til en af fire turneringer for meget få penge. Døgnet rundt afholder William Hill Poker satellitturneringer til meget billige penge, der kan gøre dit sæde ekstra billigt. Så hvis du kunne tænke dig at dyste mod spillere fra hele Europa i denne turneringsserie, er det bare med at komme i gang.

Opret din konto hos William Hill Poker allerede i dag og så kan du også få op til $2000 i bonus på din første indbetaling og spille med i IPOPS 2011.

Lav en William Hill Poker konto her!