Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Stor turnering hver dag hos William Hill Poker

Alle ugens dage byder William Hill Poker på en eller flere store turneringer. Fælles for dem alle er at de har en stor garanteret præmiepulje og en fænomenalt god struktur. Det er en af de mange grunde til at så mange vælger William Hill Poker, og hvis du alligevel keder dig med det sted du spiller i forvejen kunne det være du skulle skifte udbyder og få del i de mange tilbud som findes her. Du kan nemlig både få en stor bonus og masser af fine belønninger i deres Reward program som er tilgængeligt for alle kunder.

Mandags $25.000 turnering

Mandag er den første dag i hver uge, og William Hill Poker har hver uge en $25.000 garanteret turnering klar til dig. Det koster $50+$5 at være med, og så kan du til gengæld også glæde dig over at turneringen er i det kendte Freezeout format der gør at hver spiller skal tænke sig en ekstra gang om før de risikerer alle deres chips. Du har desuden mulighed for at kvalificere dig billigt til turneringen hvis du ikke ønsker at betale det fulde indskud.

En af de andre spændende turneringer som er fastsat hver uge er deres onsdagsturnering der byder på $30.000 i garanteret præmiepulje med et indskud på sølle $30+$3. Dette er en glimrende turnering med masser af plads til god poker og rig mulighed for at vinde en andel af mindst 150.000 danske skattefrie kroner.

Tjek de mange fede turneringer der spilles hos William Hill Poker hver eneste dag og så kunne du samtidig spille deres flotte sign-up bonus på op til $2000 fri på samme tid. Husk at holde godt øje med deres mange kampagner som kan give dig endnu mere for dit spil hver eneste dag.

Besøg dem nu og få din skattefrie William Hill poker bonus!