Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spil uden risiko hos Fortune Poker

Poker uden risiko kombineret med gevinster er som regel et ukendt fænomen, men det har Fortune Poker alligevel valgt at garantere i en stor turnering hvor du får dine penge tilbage hvis du ikke skulle ende med at få del i den store præmiepulje.

Turneringen hedder €5000 Garanteret Cashback og det koster blot €5 at være med. Der er intet gebyr for at deltage, og skulle du ikke vinde penge, vil beløbet du har givet for at være med blive sat på din konto i løbet af 3 dage. Derfor kan reelt set spille uden risiko, og der er masser af penge at vinde.

 €1000 til vinderen

Vinderen af turnering kan tage intet mindre end €1000 med sig hjem, og det er alligevel en flot sum når man tænker på at du både spiller gebyr og risikofrit. Det hele sker den i august hvor maksimalt 3000 spillere kan registrere sig til turneringen og få lidt ekstra sjov ud af en helt speciel event som kun findes hos Fortune Poker.

Lyder dette som et tilbud du vil være med i så er der god grund til at besøge Fortune Poker. Du kan nemlig få en flot bonus på op til €1000 når du indbetaler penge første gang. Brug med fordel €5 af de penge du sætter ind på at deltage i denne Cashback turnering og så kunne det også blive din vej til en stor gevinst.

Skynd dig at være med så du også kan deltage i denne helt fantastisk flotte turnering hvor €5000 er på spil, og husk at Fortune Poker er helt skattefrit så alt hvad du måtte vinde går kun ned i dine egne lommer. Hver søndag kan du desuden spille med i deres €50000 garanterede turnering for bare €80+€5 eller kvalificer helt dig gratis!