Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spil Poker

danske-spil-poker-580x330

Hvis du er på udkig efter et godt pokerrum på nettet, kan vi varmt anbefale Danske Spil Poker.

Danske Spil Poker har stor fokus på den danske poker-hobbyspiller. Det betyder, at der altid er sjove pokerkampagner og turneringer hos Danske Spil Poker – eksklusivt for danske spillere.

Kom f.eks. med på den årlige Pokerchef-tur til Las Vegas eller vind billetter til DM i Poker i eksklusive satellitter for kun ganske få dollars. Danske Spil Poker kan spilles på PC, mobil eller tablet, og softwaren har for nylig fået en tiltrængt overhaling, så den kan konkurrere med de bedste i markedet.

Om at spille poker på nettet

Danskerne spiller massevis af online poker. Flere end 300.000 danskere spiller jævnligt poker på nettet, og det anbefales at spille hos Danske Spil.

Dog kan man som forbruger selvfølgelig frit vælge på alle hylder mellem en række pokersider med dansk licens. Se en liste over skattefrie pokerrum her, for der er ingen grund til at spille online poker hos en udbyder uden dansk licens. Det kan nemlig betyde, at du skal betale skat af dine gevinster, så sørg for udelukkende at spille hos pokersider, der har licens hos Spillemyndigheden.

Vil du lære mere om at spille poker på nettet, og f.eks. søger en god rakeback-aftale kan du søge viden om rakeback her. hos danske Rakeriders.dk, somhar stor erfaring i netop rakeback-aftaler.

Hvis rakeback ikke er dét du leder efter, kan du i stedet se, hvor du kan få den største poker bonus her. Hos Bonusriders.com er der – som navnet antyder – speciel fokus på poker bonusser og andre kampagner til pokerspillere.

Forskellige pokerspil du kan spille online

Når du tænker på poker, vil du med garanti tænker på Texas Hold’em. Det er det mest udbredte og kendte spil, og det spil som mange tusinde mennesker spiller på daglig basis.

Texas Hold’em er dog kun et ud af mange pokerspil, som du kan spille på nettet, og flere af de andre spil er faktisk ved at brede sig rigtig godt ud.

Vi har derfor taget et kig på flere af de pokerspil, som du har mulighed for at spille online.

1. Texas Hold’Em

Det mest populære pokerspil, som du kan spille på nettet er naturligvis Texas Hold’Em Poker. Langt de fleste pokerspillere elsker dette kortspil, hvor man får to kort på hånden, og via fem kort på bordet, skal forsøge at danne den bedste hånd.

Texas Hold’em er ligeledes det spil, som du vil opleve, når du spiller på et live casino eller nede i en pokerklub. Enkelte andre spil kan også opleveles, og det er bl.a. det næste i rækken.

2. Omaha Poker

Omaha er det næstmest populære pokerspil, som du kan finde på nettet. I Omaha sidder spillere med fire kort på hånden, ellers fungerer det næsten på samme måde som Texas Hold’Em.

Spillere må kun benytte to af de fire kort på hånden, og på denne måde skal spilleren nu danne den bedste hånd ved hjælp af de fem kort, der kommer på bordet.

Omaha Poker kommer også i forskellige udgaver, bl.a. i en Hi/Lo, hvor man både kan vinde ved at have den bedste hånd, men også den laveste hånd. Denne udgave er ved at vinde frem, og flere spillere deltager i de daglige turneringer der spilles.

3. Stud Poker

Den tredje variant af poker vi kigger på, er Stud udgaven. Denne form for poker var meget populær i gamle dage, og hvis du har set poker fra gamle film, så vil det typisk være denne udgave, som du har set.

Der er forskellige former for Stud Poker, men de har det til fælles, at der ikke kommer kort på midten af bordet, som man er vant til i Texas Hold’Em og Omaha.

I stedet for alle spillerne tildelt kortene på hånden, hvor nogle af kortene er gemt for de andre, mens de andre kort vises med billedsiden af op ad.

Til sidst gælder det naturligvis om, at danne den bedst mulige hånd, ligesom det også er tilfældet i Texas Hold’em og Omaha.

4. Razz Poker

Razz er mere eller mindre en omvendt udgave af Stud. Her gælder det om at have den laveste hånd, hvor det i Stud gælder om at have den højeste hånd.

Den laveste hånd i Razz Poker er A-2-3-4-5. Normalt ville dette være en straight, der ellers er en ganske høj hånd, men i Razz tæller dette som den laveste hånd.

Razz Poker spilles også online, men der er ikke nær så mange spillere til denne variant af spillet, som der ellers tidligere har været.

Opsummering:

For kort at runde af, så er der mange forskellige udgaver af poker på nettet. Det er dog Texas og Omaha der spilles mest af, mens man kan være heldig for at finde mange spillere til de resterende spil. Hvis du finder en H.O.R.S.E turnering, så er det en turnering, hvor man kommer forbi alle former for poker.