Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Spil med i EUR 50000 Headhunter hos Mermaid Poker

Den månedlige €50000 Headhunter turnering hos Mermaid Poker er efterhånden ved at blive en særdeles populær en af slagsen.

Kvalificer gennem loyalty turnering

Formatet der byder på mindst €50000 i præmiepulje samt store belønninger for at slå andre spillere ud har vakt særdeles høj interesse blandt de mange tusindvis af spillere på Boss Media netværket. Mermaid Poker har også mærket en stor fremgang i danske spillere som vælger at spille med i denne turnering, men nu vil de gerne gøre det endnu nemmere at komme med til månedens højdepunkt på deres fremragede pokerside.

Sidste tirsdag i hver måned vil Mermaid Poker give intet mindre end 100 sæder væk til den store €50000 Headhunter turnering, og for at spille med i denne freeroll skal du bare rake mindst 1000 hænder inden selve dagen hvor finalen spilles. Du kan med andre ord vinde et sæde til den fedeste turnering hos Mermaid Poker helt gratis så længe du spiller sølle 1000 raked hænder.

Hvis du godt kunne tænke dig at spille med i den store Headhunter turnering skal du bare skynde dig at oprette en konto hos Mermaid Poker og så kan du snart være på vej til den spændende freeroll finale den sidste tirsdag i hver måned.

Mermaid Bonus

Der tilbydes desuden nye danske spillere en flot 200 % Mermaid bonus på op til €1000. Da denne bonus er på hele 200 % kræver det kun et indskud på €500 for at få den fulde bonus. Mermaid Poker har desuden en spændende VIP league hvor de flittigste spillere vil vinde en andel af €1000 hver måned.

Kom gratis med til den store Headhunter turnering hos Mermaid Poker med €50000 i garanteret præmiepulje ved at spille 1000 raked hænder og komme i top 100 i den store freeroll finale.