Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Speciel Halloween turnering hos Ladbrokes Poker

Den gamle tradition omkring Halloween har altid været en populær en af slagsen særligt i USA, men europæerne har også taget den uhyggelige tradition til sig gennem de senere år. Ladbrokes Poker er også opmærksom på dette, og derfor vil de afholde en speciel Halloween turnering som bliver spillet den 31. oktober 19.00 dansk tid.

I denne turnering kan du eliminere dine modstandere og tjene kontante præmier, og der er også en særlig bonus på hovedet af spilleren ved navn Skalie som kan give dig ekstra mange penge på din konto.

Lavt indskud

Turneringen koster kun €5.50 at være med i, og det fede ved denne turnering er at du vil tjene halvdelen af din modstanders indskud så snart du eliminerer ham. Dette gør at du kan tjene mange penge på at spille med i turneringen, og som tidligere fortalt vil der være en særlig præmie til den spiller som eliminerer Skalie fra turneringen. Sender du denne spiller ud vil du modtage en kontant præmie på €100, som du så derefter frit kan bruge som du lyster hos Ladbrokes Poker.

Fornem struktur

Denne turnering hos Ladbrokes Poker vil bære præg af en glimrende struktur der betyder at alle spillere vil starte med 2.500 i chips, og der er mulighed for at foretage rebuys hvis man skulle miste ens chips inden for den første time af turneringen. Et rebuy i denne turnering koster €5, og for €5 kan du efter den første time af turneringen foretage et add-on der giver dig 3.500 ekstra chips at spille med.

Kunne du derfor tænke dig at mærke den specielle stemning hos Ladbrokes Poker så skal du tilmelde dig allerede nu og så kan du starte dit spil med at spille op til 5300 kroner fri i bonus som du vil få krediteret din konto når din første indbetaling er foretaget.

Få Ladbrokes Poker bonus her!