Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Party Poker rakeback

Langt de fleste spillere kender til Party Poker som tilbage i 2006 var verdens største pokerrum. I dag er Party stadig en gigant i online poker industrien til trods at de ikke kan tage imod spillere fra USA. Før den amerikanske lov blev vedtaget kunne man på ingen mulig måde modtage party poker rakeback idet at det ganske enkelt var ulovligt for rakeback sider at tilbyde kunderne.

UIGEA ændrede tingene

Eftersom tingenes tilstand ændredes signifikant da UIGEA blev vedtaget så ændrede politikken sig også vedrørende rakeback hos Party. Ikke bare ændrede den sig men endvidere så programmerede folkene bag Party Poker det således, at spillerne selv kan følge med i hvor meget rakeback som der er optjent, i selve softwaren.

Som hos langt de fleste online poker rum så belønnes spillerne for loyalitet og modtager højere rakeback jo mere der spilles. Den maksimale rakeback som spiller får hos dette pokerrum er blandt markedets allerbedste idet der kan optjenes 40%. Endvidere så afholdes der af og til individuelle tilbud til spillerne gennem tilbud hvor man på daglig basis skal optjene et vist antal Party Points og dette er at betragte som ekstra Party rakeback.

Det er ganske enkelt at blive modtager af denne form for poker rabat da der ikke skelnes mellem kunderne og det er simpelthen alle der får del i rabatordningen hos verdens for øjeblikket 3. største pokerrum.

Rakeriders.dk giver rakeback

For spillere som vil vide mere om rakeback anbefaler vi at disse besøger den danske rakeback side Rakeriders.dk hvor du kan få svar på spørgsmål og hvor al kundesupport foregår på dansk. Endvidere tilbyder Rakeriders.dk rakeback hos mange andre pokerrum end lige Party og danske spillere kan være sikre på at få en ordentlig, hurtig og god behandling. Samtidigt tilbyder denne danske rakeback portal som er drevet af professionelle pokerspillere svar på dine spørgsmål og sørger for at du modtager den maksimal bedst mulige aftale om poker rabat uanset hvor du ønsker at spille.

Husk at vende tilbage til siden her for at læse mere om Poker Strategi og tips og tricks fra online poker verdenen.