Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Party Poker afholder Million turnering

Det er snart vinter og  sommeren og efterårets varme spiller på absolut sidste vers, og for at give spillerne lidt varme er der igen en uforglemmelig turnering hos Party Poker. Navnet er Winter Million, og som det kan antydes af navnet er der en hel million dollars garanteret. Med mere end 5.5 millioner danske kroner i garanteret præmiepulje og en fabelagtigt god struktur er dette en turnering man ikke vil gå glip af, og snart er der mulighed for at kvalificere sig. Party Poker vil afholde satellitturneringer døgnet rundt der koster fra $1 og opefter.

Værd at studere nærmere

På trods af den stigende popularitet som Party Poker og deres netværk mærker i disse dage, bør man dog tænke over et par ting i forhold til denne turnering. Det plejer nemlig ofte at være sådan at events i denne klasse har et stort overlay, og det kunne også sagtens være tilfældet denne gang. For dig som spiller betyder det at du vil kunne spille med om flere penge end der er genereret via tilmeldte, og det er derfor værd at studere Winter Million lidt nærmere. Med muligheden for at komme med for under 10 kroner finder du ganske enkelt ikke et bedre tilbud andre steder.

Bonus med koden PNPARTY

Winter Million er kun en brøkdel af grundene til at du skal blive kunde hos Party Poker. Du kan nemlig også få helt op til 3.000 kroner i bonus som ny spiller hvis du bruger koden PNPARTY når du tilmelder dig. Gøres dette korrekt vil en 100 % blive overført til din konto på din første indbetaling af penge, og herfra handler det så bare om at optjene Party Points der vil sørge for at din bonus bliver udbetalt.

Læs meget mere om Millionturneringen og få dig en konto hos Party Poker nu.

Bliv kunde hos Party Poker