Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Paradise Poker sender dig til Concord Million

Det kan godt være at de spiller om store penge i turneringsserier som EPT, WPT og WSOP, men det er også ofte forbundet med meget høje omkostninger.

Dette har altid været en kendsgerning, og nu er firmaet Concord Casino Groups, klar til at give pokerspillerne deres livs turnering for en meget lille sum penge.

Senere på året vil der nemlig blive spillet en €1.000.000 garanteret Live Event, og prisen for at være med, er på kun €550.

Paradise Poker tilbyder lige nu mulighed for at du kan vinde en pakke til den vanvittige turnering, og det kan gøres uhørt billigt.

Finale i dag

I aften vil der blive spillet en online finale hos Paradise Poker, og der er 3 pakker til The Concord Million 2012 garanteret.

Hvert sæde har en værdi af €1.200, og inkluderer derfor både indskud samt €650 til flybilletter og hotelophold.

Det koster bare €50+€5 at købe sig ind, så der er særdeles god værdi i at tilmelde sig aftenens endelige opgør.

Siden at der er 1 million euro garanteret i selve live turneringen, er dette næsten et must for enhver seriøs pokerspiller.

Skattefrie gevinster

Det er både skattefrit at spille hos Paradise Poker, men det er det også når du skal spille med i The Concord Million.

Turneringen afholdes nemlig på europæisk grund, og det betyder automatisk at enhver præmie er fritaget beskatning for danske spillere.

Du bør derfor ikke have nogle betænkeligheder ved at spille med i aftenens finale, og med en pris på blot €50+€5, er det et indskud som de fleste kunder kan finde frem.

Glem ikke at du som ny kunde hos Paradise Poker vil blive budt velkommen med en 200 % bonus på op til €1000, når du bruger koden RR1000.

Denne skal indtastes når du laver din første indbetaling, og så er din bonus klar til at blive spillet fri.

Kvalificer dig nu