Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Paradise Poker har nu EUR 760000 i jackpot

Det har aldrig før været så populært at spille med om store pengepræmier i en Bad Beat Jackpot som det er tilfældet hos Paradise Poker for tiden. Grunden skyldes at denne jackpot er den absolut største på internettet, og lige nu har præmiepuljen rundet vanvittige €760.000. Det eneste du skal gøre hvis du vil være med i kampen imod de mange penge er at oprette dig hos Paradise Poker og gå i gang med at spille. Du finder de udvalgte Bad Beat Jackpot borde i mange forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag.

Det kræves der

For at jackpotten kan blive udløst skal en spiller tabe med fire ens i 10’ere eller bedre. Det er desuden påkrævet at man bruger begge ens startkort til at danne den enten tabende eller vindende hånd. Så snart hånden er en realitet vil 70 % af den nuværende jackpot blive fordelt imellem taberen, vinderen og de resterende spillere ved bordet. Det betyder at du kan vinde stort bare ved at sidde ved det bord hvor hånden udspiller sig, og førhen har spillere vundet op imod €20.000 bare ved at være dette rette sted på det rette tidspunkt.

Kun Texas Hold’Em

Dette tilbud er kun tilgængeligt på de udvalgte Bad Beat Jackpot borde, og de spilles alle i No Limit Texas Hold’Em. Er man derfor tilhænger af f.eks. Pot Limit Omaha må man desværre lede andre steder efter en lignende jackpot, men det kan dog nævnes at spillene på Boss Media netværket hvor Paradise Poker holder til også er meget bløde.

Prøv at se om du kan blive den næste Bad Beat Jackpot vinder og opret en konto hos Paradise Poker nu. Benyt koden RR1000 når du indskyder penge og så vil du få en 200 % bonus på op til €1000.

Åben en konto her