Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Opret en konto hos Betsafe Poker

Det er både gratis, underholdende og særdeles indbringende at blive kunde hos Betsafe Poker. Ved at oprette en konto på få minutter får man nemlig adgang til en verden af store turneringer, cashgames på alle tænkelige takster og de bedste tilbud. Betsafe Poker er nemlig blandt dem der giver mest væk til deres spillere, og det udmønter sig blandt andet i månedlige rake races, giveaways og et væld af fordele som man ikke finder andre steder. Denne stærke taktik har været med til at gøre Betsafe Poker til et af de mest populære steder at spille for danske kunder, og du kan også få din bid af kagen.

Få en formidabel start

Hvis du ikke før har haft en konto hos Betsafe Poker er du faktisk garanteret en formidabel start inden du overhovedet spiller din første hånd. Man kan nemlig frit vælge imellem 5 forskellige pokerbonusser hos Betsafe, og den største af dem har en værdi af hele $2500. For at kunne få en af disse bonusser skal man bare foretage et indskud og så vælge den bonus man ønsker. Herefter skal der blot optjenes player points, og så er man godt på vej til at få spillet sin bonus fri.

Modtag cashback

Det er ikke kun de populære bonusser som er med til at gøre at Betsafe Poker kan holde på deres kunder. De har nemlig også et VIP program som byder på store rabatter. Alt afhængigt af hvor mange player points du kan optjene enten måned eller kvartalvis vil du få en procentdel af din rake tilbage, og skulle man opnå den højeste status får man hele 40 % cashback.

Prøv derfor selv Betsafe Poker nu ved at oprette en konto, og så har du et væld af kontante fordele at se frem til.

Opret dig hos Betsafe