Oplev live poker på en ny måde med Ladbrokes

Ladbrokes Poker afholder i november den første udgave nogensinde af European Championships of Single Table Tournaments (ECOSTT), der som navnet antyder spilles udelukkende med Sit & Go turneringer. Dette er dermed en enestående mulighed for Sit & Go spillere, idet poker turneringer sjældent afholdes i netop deres ynglings disciplin.

ECOSTT vil foregå på den måde, at spillere deltager i fire Sit & Go turneringer over 4 runder, hvor målet er, at slutte så højt som muligt, i så mange som muligt. Ender man blandt de 18 bedste spillere resultat mæssigt, vil man herefter gå videre til finalerunden og kæmpe med om pengene.

 €120.000 i præmiepuljen

Sammenlagt forventes præmiepujen at ramme €120.000 i turneringen, der finder sted fra den 18. til 21. november på Gala Casino på Gibraltar. Buy in er lagt på €2.200 til main event, men der vil også være billigere side events til €110-550 i buy in.

Ydermere kan du selvfølgelig kvalificere dig via Ladbrokes Poker til ECOSTT igennem deres daglige satellitter. Mulighederne er ganske gode og kvalifikation kan opnås for så lidt som €5 og opefter.

Værdi på 30.000 kroner

Præmiepakkerne til ECOSTT har en værdi på hele €4.200 og inkluderer alt fra fly til hotel og buy in til main event, plus en side event.
Alle satellitterne er i fuld gang allerede og findes i turneringslobbyen på Ladbrokes Poker. Skulle du ikke have en konto allerede tilbydes hele 5300 kr. i bonus til nye spillere.

Opret Ladbrokes Poker konto her