Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Odds på EM 2016 – Spil på vinderen, grupperne, topscorer og meget mere

EM i fodbold 2016 er blot halvanden måned væk i kalenderen, og vi er så småt begyndt at glæde os her på redaktionen. Det er man også hos alverdens bookmakere, hvor man ser frem til at tilbyde odds på slutrunden til alverdens gamblere. Således er der allerede nu odds på EM 2016 hos de fleste bookies, og her kan du spille på vinderen, grupperne, topscorer og alle de første kampe i gruppespillet.

Få et komplet overblik over odds på EM hos Odds.dk, hvor alle odds er inddelt i forskellige kategorier, alt efter hvad du ønsker at spille på. Her finder du også det komplette kampprogram, stillingen i grupperne samt store optakter og spilforslag til samtlige kampe under EM.

I denne optakt tager vi et kig på favoritterne i de forskellige kategorier, og selv om der stadig er et stykke tid til EM i fodbold starter i Frankrig, kan det være en god idé at spille allerede nu. Når vi nærmer os slutrunden, kan oddset på dine favoritter nemlig snildt være faldet – men også steget. Odds er nemlig altid genstand for ændringer, efterhånden som spillerne placerer bets hos bookmakerne, som derefter regulerer oddset løbende. Kan du spotte en god outsider allerede nu, kan det sagtens betale sig at spille “før tid”. Et eksempel på dette er f.eks. Leicester City, som før årets Premier League-sæson gik i gang, gav odds 2000 som engelske mestre hos enkelte bookmakere. Her tre spillerunder før tid, er det odds helt nede i 0dds 1.05. En forskel der er til at få øje på.

 

Hvem vinder EM i fodbold 2016?

Vi kigger i denne optakt på odds på EM 2016 hos NordicBet, men generelt er der enighed hos odds-sætterne om, hvem der løber af med favoritrollerne ved dette EM. Det gælder både i gruppevæddemål, topscorervæddemål men så sandelig også når det kommer til vinderen af EM 2016.

Her er det Frankrig som før EM er favoritter til at vinde EM på hjemmebanen. Dog er det værd at notere sig, at det efterhånden er mange slutrunder siden nogen har formået at vinde en slutrunde på hjemmebane. Frankrig er sat til odds 4.00, men vi tror mere på enten Tyskland, Spanien eller England end de franske værter. Hos Frankrig er man uden Benzema pga. en sexvideo-afpresningsskandale, og landet er på forhånd kvalificeret til slutrunden som værter, hvilket betyder mangel kamptræning i kvalifikationen. Frankrig har selvfølgelig spillet masser af træningskampe, men intensiteten i disse er altså ikke helt det samme som i en betydningsfuld kval-kamp.

Tyskland, Spanien og England har derimod imponeret stort i deres EM-kvalifikationsgrupper, og vi lægger hovedet på blokken og siger, at det bliver blandt disse tre nationer vinderen skal findes.

Farlige outsidere tæller selvfølgelig også Italien og Belgien. Belgien har velnok det stærkeste landshold nationen nogensinde har kunnet mønstre, og det gør også belgierne til nr. 2 netop nu på FIFAs rangliste over landshold. Odds 11.50 på Belgien ser rigtig spændende ud, og det gør odds 18.00 på Italien selvfølgelig også. Du kan se alle vinder-odds herunder til det kommende EM i fodbold i Frankrig, eller du kan besøge NordicBet for en komplet oversigt over odds på EM. Dem finder du under “Odds -> Euro 2016” i menuen.

Besøg NordicBet.dk ->

odds_em_2016_vinder

 

Hvem bliver topscorer ved EM?

Vi tager også lidt et kig på de mest spændende kandidater til topscorer-titlen ved EM. Manden med flest mål i støvlerne vinder den eftertragtede Gyldne Støvle, som pryder enhver kamin eller reol.

Ved EM-slutrunden i 2012 var hele seks spillere at finde i toppen af topscorer-listen da turneringen var slut. De havde alle lavet tre mål ved slutrunden, men Fernando Torres brugte kun 189 minutter på at score sine tre mål, mens f.eks. Ronaldo brugte 480 minutter på sine tre mål. Alan Dzagoev (Rusland), Mario Mandzukic (Kroatien), Mario Gomez (Tyskland) og Mario Balotelli (Italien) var også i toppen af listen.

I år er det Thomas Müller (Tyskland/Bayern München) og Cristiano Ronaldo (Portugal/Real Madrid) som er favoritter til at snuppe titlen.

Se odds på topscorer-emnerne herunder. Bemærk dog, at NordicBet stadig lister Karim Benzema, på trods af at hovedpersonen selv har udtalt, at han ikke kommer med til EM 2016, hvilket også vil være en stor overraskelse, hvis han gør.

odds_em_topscorer