Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Om

Poker på nettet er en sport som har fået tag i rigtigt mange danskere gennem de sidste par år. Det anslås at mere end 300,000 spiller poker på nettet periodisk og dermed er det berettiget at kalde internet poker en folkesport. Da poker er et spil hvor vi allesammen kan udvikle os og konstant blive dygtigere så er denne blog skrevet med det formål for øje at tage fat i nogle eksempler fra bordene som er typiske.

Typiske scenarier er ret vigtige at kunne håndtere og få mest muligt ud af og udover at læse lidt om dette så bør alle spillere konstant tænke over situationer som opleves og lære af dette. En typisk situation i No Limit Hold’Em er at ens modstander ikke byder på turn og efterfølgende raiser hvis du byder. Dette er et enormt stærkt raise og historien er oftest at modstanderen har en ekstremt god hånd og man bør folde.

Andre ting som er typiske er eksempelvis hvordan man spiller et set og det er bestemt ikke ligemeget idet at det er utroligt vigtigt at få så mange penge ud af de stærke hænder som muligt. Ting som placering ved bordet, disciplin og koncentration er andre emner bloggen over tid vil beskæftige sig med. Poker og det at blive dygtigere til spillet er en livslang proces og det er umuligt at behandle alle emner på engang da spillet er yderst komplekst.

Spil godt og husk at besøge siden hvor du finder den rigtige poker bonus.