Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Ny tidsbank funktion hos Betsafe Poker

Betsafe Poker opdaterer og justerer hele tiden deres software fordi at mange af deres kunder efterspørger nye funktioner der giver en bedre oplevelse.

Endnu engang har Betsafe Poker haft deres programmører i ilden og nu kan de præsentere den velkendte tidsbank funktion på alle deres borde. Står du derfor over for en svær beslutning hvor du er meget i tvivl om hvad du bør gøre, kan du få ekstra tid til at beslutte dig med dette nye tiltag. Det er derfor blevet endnu sjovere at spille hos Betsafe Poker, og du kan prøve den nye feature med det samme.

Vigtigt for seriøse spillere

Dette nye tiltag er meget vigtigt for alle seriøse spillere som prøver at få de små grå til at køre på højtryk når de står over for de hårdeste beslutninger i enten et cash game eller i en turnering. Det er nemlig ikke altid et at ens første tanke er den korrekte, og derfor kan du nu tage dig ekstra god tid til at tage de klogeste beslutninger, og det må siges at være en fordel for alle kunder.

Tilbydes også i turneringer

Det er dog ikke kun cashgame spillerne hos Betsafe Poker der kan glæde sig over det nye tiltag. Alle spillere i ægte penge turneringer vil også have en tidsbank nu, så dette er på alle måder en glædelig nyhed for alle spillere uanset niveau eller takst.

Kunne du tænke dig at prøve den nye funktion hos Betsafe Poker som giver dig mere tid til at tage de rigtige beslutninger så bør du oprette en konto på deres pokerside med det samme.

Nye indbetalende spillere kan vælge imellem hele 6 forskellige bonusser, og hvis du er aktiv med at optjene player points får du cashback hver eneste måned hos Betsafe Poker.

Besøg Betsafe og få bonus!