Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Lav et indskud hos Ladbrokes Poker og spil med om EUR 1500

Ladbrokes PokerDet er svært at komme uden om Ladbrokes når man er bosat i Danmark. Med en venlig og professionel service har Ladbrokes Poker i mange år været det foretrukne valg for de danske pokerspillere. Med en yderst engageret og serviceminded virksomhed har danskerne i mange år valgfartet til den store britiske udbyder der udover deres fremragende poker afdeling også er kendt for at være blandt Europas største udbydere af sportsbetting.

Bonus på op til 5500 kroner

Som ny spiller hos Ladbrokes Poker kan du få en bonus på helt op til 5.500 kroner, og derudover kan du også spille med i hele 3 gratis turneringer for nye spillere hvor der er €500 på højkant hver eneste onsdag. De spændende freeroll turneringer er kun for nye spillere og giver dermed en relativt høj præmiepulje taget antal spillere i betragtning. Turneringerne er ganske gratis for nye kunder der laver et indskud hos Ladbrokes Poker, og med en bonus på op til 5.500 kroner er det svært at komme udenom den britiske bookmaker der for alvor slog igennem da poker blev verdenskendt.

Ladbrokes har i al sin tid været kendt for at være blandt de dygtigste og mest dedikerede udbydere af spil online, og med den position kan man altid vide sig sikker på at både ens penge, men også eventuelle uoverensstemmelser altid vil blive behandlet professionelt og hurtigt hos Ladbrokes.

Gratis turneringer for nye spillere

Alle nye kunder der laver et indskud vil automatisk være berettigede til 3 af de disse gratis turneringer som hver garanterer €500 i præmiepulje, og med adgang til 3 af disse turneringer ved blot at lave et indskud, har der aldrig været større værdi i at lave et indskud hos Ladbrokes Poker og tage del i de mange muligheder hos den førende poker udbyder på Micro Gaming netværket.

Lav dit indskud i dag og glæd dig til at spille med om samlet €1.500 i 3 gratis turneringer.

Download gratis Ladbrokes Poker software her.