Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Ladbrokes Poker tilbyder GBP borde

At spille på borde i en anden valuta end f.eks. dollars eller euro kan bidrage til større gevinster hvis man er en vindende pokerspiller. Det er et faktum, og hos Ladbrokes Poker tilbyder de alle deres kunder særlige borde i valutaen britiske pund der giver ekstra spænding. Et britisk pund er nemlig markant mere værdifuldt end f.eks. euro, og derfor kan det være en rigtig sjov ting at prøve disse borde som eksklusivt tilbydes kunder hos Ladbrokes Poker. Øvrige spillere på Microgaming netværket kan ikke deltage i disse spil, så det er kun spillere hos Ladbrokes du kan møde.

Populært tilbud

Mange spillere fra hele Europa har allerede taget godt imod dette tilbud fra Ladbrokes Poker, og en af grundene til dette er, simpelthen at man kan vinde flere penge ved blot at spille på ens normale takster. De britiske spillere som har stor interesse for Ladbrokes Poker synes også selv at det er underholdende at spille på borde med deres egen valuta, og hvis du er en trænet spiller har du altså fine chancer for at øge dine gevinster hvis du skulle have lyst til at prøve lige præcis de her borde som er markeret med grøn skrift i lobbyen.

Tilmeld dig nu

Vil du derfor gerne prøve disse unikke borde hos Ladbrokes Poker kan du tilmelde dig nu og få en uovertruffen stor bonus på samme tid. Ladbrokes Poker giver nemlig op til 5.700 kroner i bonus til alle nye danske spillere der benytter sig af koden RIDERS når de tilmelder sig. Du skal kun indsætte 100 kroner for at kunne modtage den fulde bonus, og så er der ekstra penge at benytte sig af hvis man vil prøve pund-bordene.

Registrer dig nu og oplev de mange tilbud der gør Ladbrokes Poker så populært.

Opret dig hos Ladbrokes Poker