Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Kvalificer dig til USD 100000 turnering hos 888 Poker

Som ny kunde hos 888Poker har du en gratis mulighed for at komme med til deres ugentlige $100.000 garanterede online turnering. Lige så snart du har lavet dit første indskud vil 888 Poker nemlig give dig en billet til en kvalifikationsturnering hvor de 10 bedste spillere vil gå videre til søndagens turnering hvor mere end en halv million kroner er på højkant. Det er dog ikke det eneste 888 Poker giver til deres nye indbetalende kunder, der er nemlig endnu flere lækre ting i vente så snart du har oprettet dig.

Bonus og freerolls

888 Poker giver dig også en formidabel bonus på helt op til $400. Bonussen er en 100 % velkomstbonus der betyder at et indskud på $400 eller mere er nødvendigt for at få den fulde bonus. Derudover vil du også kunne spille med i hele syv freeroll turneringer der hver har $500 i puljen. Niveauet i disse freerolls er meget lavt, og antallet af deltagere er desuden meget begrænset da det kun er nye kunder der foretager et indskud som kan tilmelde sig. Man må derfor sige at 888 Poker giver dig en varm velkomst så snart du har indbetalt penge.

Meget lavt niveau

Niveauet blandt spillerne på 888 Poker er generelt meget lavt. Det gælder både for deres cash games såvel som deres mange typer af turneringer, og de fleste erfarne pokerspillere er bekendte med at det er en stor fordel at spille mod knap så gode modstandere.

Kunne du derfor tænke dig at få op til $400 i bonus, adgang til freerolls for $3500 og mulighed for at komme gratis med til deres store $100.000 garanterede søndagsturnering så opret din konto hos 888 Poker nu og få del i de mange gode tilbud der venter.

Op til $400 i bonus. Klik her!