Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Hvordan kommer man i gang med poker

Mange folk har sikkert oplevet poker på tv eller i andre sammenhænge og tænkt det kunne være sjovt at lære spillet. Men hvordan kommer man i gang med poker på en god måde og bliver en vindende spiller i poker? Dette er spørgsmålene denne lille guide vil besvare med et par gode begynder råd i poker.

Lær reglerne at kende

Det første step er naturligvis at lære poker reglerne. Vi foreslår man starter med Texas Holdem, der uden tvivl er blandt de nemmeste at lære. De fleste vil kunne sætte sig ind i reglerne på et par timer uden problemer, hvilket gør det til et oplagt valg.

Næste step er faktisk at begynde at spille poker og få noget erfaring. Dette kan virke lidt imod sund fornuft, men nogle ting læres bedst ved afprøve dem praksis. Vi anbefaler derfor, man spiller lidt tid, før man begynder på mere avanceret poker strategi. På denne måde vil du lære de grundlæggende mekanismer i spillet og få fuldt står på reglerne, hvilket vil være en fordel senere hen. Vi vil ydermere gerne pointere, at man ikke skal starte ud på et højt niveau, hvorfor micro stakes eller poker freerolls er at fortrække.

Sidste step herfra er lære noget grundlæggende poker strategi. Dette kan gøres på flere forskellige måder, hvorfor der ikke findes en entydig opskrift. Nogle personer lærer bedst fra poker bøger og andre får mere ud af videoer, mens nogle helt tredje lærer bedst fra diskussion på forums eller med venner. Vi anbefaler imidlertid en kombination af ovenstående, da de alle sammen har fordele. Vigtigst af alt er dog viljen til lære om poker og de forskellige strategier spillet byder på.

Man kan godt tabe i poker

Hvis du har gennemgået ovenstående step, er du godt vej til at blive vindende poker spiller, men det kræver naturligvis tid og dedikation til spillet at blive vindende og ikke mindst forblive vindende. Du må derfor ikke fortvivle, hvis du taber lidt i starten eller ikke helt har styr på strategien. Man kan altid gå tilbage og øve sig yderligere og prøve igen. Over tid skal det nok komme og du vil høste frugterne fra dit arbejde.