Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Hvem vinder Europa League 2017/2018? Se alle oddsene her

I næste uge vender Europa League tilbage efter en kort pause, og der er lagt op til flere interessante kampe. For nylig blev lodtrækningen til ottendedelsfinalerne foretaget, og over hele verden slikkede fodboldelskere sig om munden. Højdepunktet er naturligvis braget mellem storklubberne AC Milan og Arsenal, men det er bestemt ikke den eneste lækkerbisken. Over hele listen er der faktisk topkampe, og derfor diskuterer fodboldfans på livet løs, hvem der ender som samlet vinder for tiden.

Dette kan man naturligvis oddse på hos Danske Spil. Her kan man få rigtig høje odds, hvis man kan forudsige den rigtige vinder. Uanset om man vælger det sikre med Atletico Madrid til odds 3,25 eller langskudet Viktoria Plzen til odds 125.

 

Odds på Europa League hos Danske Spil

 

Her er ottendedelsfinalerne

Lodtrækningen til Europa Leagues ottendedelsfinaler blev foretaget den 23. februar. Alle otte kampe ser utrolig spændende ud, og ingen af dem er afgjort på forhånd.

  • SS Lazio – Dinamo Kiev
  • RB Leipzig – Zenit Skt. Petersborg
  • Atletico Madrid – Lokomotiv Moskva
  • CSKA Moskva – Olympique Lyon
  • Olympique Marseille – Athletic Bilbao
  • Sporting CP – Viktoria Plzen
  • Borussia Dortmund – Red Bull Salzburg
  • AC Milan – Arsenal

 

Kampen i mellem Milan og Arsenal er selvfølgelig den store sællert. De to mandskaber har begge stolte traditioner, og i det forrige årti var de iblandt verdens bedste. Siden har begge klubber desværre døjet med problemer, men nu kan de igen være på vej imod en europæisk triumf. Det er dog kun et af holdene, der kan gå videre til kvartfinalen, så det bliver formentlig to tætte kampe.

Derudover springer kampene i mellem Leipzig og Zenit samt Dortmund og Salzburg også i øjnene. Førstnævnte er en kamp i mellem to spændende mandskaber, der er ved at blive bygget op af dygtige trænere. Sidstnævnte er naturligvis næsten et lokalderby mellem et tysk og et østrigsk hold, og denne type kampe har altid en særlig nerve og masser af tilskuere fra begge klubber.

 

Her er alle oddsene

Hos Danske Spil, der er Danmarks ældste spiludbyder, kan man naturligvis oddse på vinderen af Europa League. Bookmakeren har udbudt odds på alle de resterende 16 klubber. Det står selvfølgelig en frit at oddse på flere klubber på en gang. Dette anbefales især, hvis man har tænkt sig at spille på nogle af outsiderne.

Atletico Madrid 3,25 Arsenal 6,50
Borussia Dortmund 6,50 RB Leipzig 12,00
SS Lazio 12,00 Olympique Lyon 13,00
AC Milan 15,00 Sporting CP 18,00
Olympique Marseille 20,00 Athletic Bilbao 25,00
Zenit Skt. Petersborg 30,00 CSKA Moskva 50,00
Dinamo Kiev 60,00 Red Bull Salzburg 75,00
Lokomotiv Moskva 100 Viktoria Plzen 125

 

Hvem skal man oddse på?

Der er ingen tvivl om, at Atletico Madrid er turneringens store favorit. Odds 3,25 er lavt i forhold til mange af de andre mandskaber, men spanierne er det bedste af de tilbageværende hold. Det er et hold, der er i fremragende form for tiden, og det spiller fantastisk fodbold. I den spanske liga er Atletico med i topkampen, og de har allerede sikret sig kvalifikation til næste års Champions League. Derfor kan Diego Simeone også tillade sig at nedprioritere ligaen en smule og i stedet gå all in på Europa League. Dette er en kæmpe fordel i forhold til de hold, der stadig har masser af spille for på hjemmefronten.

I blandt forfølgerne er odds 12,00 på RB Leipzig rigtig interessant. Tyskerne er et fremragende hold, hvilket det har vist ved flere anledninger. Leipzig spiller noget fodbold, der passer perfekt til Europa, og de bliver ufattelig svære at slå ud. Leipzig satser ligesom Atletico også alt på at vinde Europa League, da klubben aldrig tidligere har vundet et europæisk trofæ. Det vil derfor være en kæmpe succes for den unge klub, der har så mange fjender over hele fodboldeuropa.

Skal man ud i et decideret langskud, er odds 100 på Lokomotiv virkelig flot. Russerne har en forfærdelig modstander i Atletico Madrid i ottendedelsfinalen, men går de videre, kan de gå hele vejen. Landsmændene fra CSKA Moskva og Zenit Skt. Petersborg har tidligere vundet turneringen, og nu kan det blive Lokomotivs tur. Russerne fører den hjemlige liga komfortabelt, og i cheftræner Yuri Semin har de en af turneringens dygtigste trænere. Den aldrende russer er utrolig erfaren, og han ved præcis, hvordan en cupturnering som denne skal gribes an.

Samtidig har Lokomotiv Moskva en lang række fremragende fodboldspillere. Både offensivt og defensivt er russerne yderst stabile. Rutinerede folk som Manuel Fernandes, Igor Denisov, Jefferson Farfan og Vedran Corluka har i øvrigt masser af erfaring fra den største scene, og de skal nok stå for at animere holdkammeraterne, når der bliver brug for det. Til odds 100 er Lokomotiv Moskva bestemt et skud værd selvom, at det ser usandsynligt ud i øjeblikket.

 

Spil på turneringens vinder her