Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Er Bet365 poker skattefrit

Til trods at bet365 ikke officielt har et bindende svar fra SKAT omkring hvorvidt pokergevinster er 100% skattefri eller ej så er det ret beset ligegyldigt, da de opfylder samtlige krav for skattefrihed og samtidigt har de samme licensforhold som en del andre rum der allerede er garanteret skattefri.

Endeligt svar

Man kunne hævde at det er en sag som bet365 burde have haft på plads for længe siden, men når det nu engang ikke er påkrævet at have et svar fra SKAT for at gevinsterne er skattefri, kan det på sin vis være ligegyldigt.

Læs mere om Bet365 poker.

Pokerrummet er måske ikke specielt kendt i Danmark men internationalt er det et fantastiks anerkendt brand. Det er familieejet og altså ikke som mange andre selskaber børsnoteret og det til trods kom Bet365 ind på en flot fjerde plads da POWER RANKINGS for online spilleselskaber blev offentliggjort i 2009. Bet365 blev kun overgået af BWIN, Party Gaming og Betfair men slog altså William Hill, Ladbrokes og mange andre.

Bet365 har en god forståelse for hvad spillerne ønsker og det blandet med en af de bedste online betting platforme gør, at et massivt antal spillere er loyale mod selskabet. Der findes ikke andet at sige end at Bet365 er et af de absolut bedst ledede selskabet hvilket kunderne nyder godt af.

 

Besøg Bet365