Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

En fisk ved bordet

Der er mange ting man kan gøre for at få fat i en dårlig spillers finanser og et at de mindre brugte er det faktum at man kan prøve at byde lige mere før floppet når man har gode kort end man ellers ville gøre.

Juster din sizing

Det er forholdsvis normalt i poker spil om penge at den spiller der åbner gør det til 2.5 til 3 gange den store blind. Altså i et 1-2 No Limit Texas Hold’Em spil er det første bet oftest på omkring 5 til 6 enheder. Man kan med fordel prøve at øge dette beløb og se om den dårlige spiller stadig betaler. Det kan tage lidt tid at pejle sig ind på det men der er rent faktisk spillere som er villige til at betale både 10, 15 og 20 enheder for at se et flop.

Fordelen ved at øge størrelsen af sit bet før floppet er at man kan byde mere i de efterfølgende byderunder. På floppet vil der (hvis 10 er budt og kaldt) nu være 20 eller lidt mere i puljen og man kan byde 12-14 hvorimod at hvis der kun var 10-12 i puljen så ville en fin budstørrelse være 7-8 enheder.

Det er let at se at ved at øge størrelsen af det første bud får man langt større mulighed for at lave et større indhug i de dårlige spilleres bankroll og det er en af de finesser ved poker som man skal huske at finpudse og have med i sit arsenal af taktikker for at være den ved bordet der får flest muligt af fiskens penge med sig hjem.

Det handler om at vinde så meget som muligt

Der findes selvfølgeligt også mulighed for at man taber en større pot end normalt men på lang sigt er det et af de tricks man bør bruge for at vinde så meget som muligt og ikke dele alt for meget af de ”gratis” penge med de andre spillere på bordet.

Et af de pokerrum som har rigtigt mange dårlige spillere er Littlewoods poker hvor du får 25% af de indskud direkte sat ind på kontoen som en speciel Littlewoods Poker Bonus og 75% som skal frispilles. Det kan helt sikkert betale sig at være kunde hos Littleswoods poker da de vitterligt har et hav af dårlige spillere som dagligt frekventerer pokerbordene.