Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Dronningens Nytårstale Odds

Vi skal til det igen: Kogt torsk, sjove hatte, champagne og selvfølgelig den obligatoriske nytårstale fra statens overhoved, Dronning Margrethe.

Yes, nytårsaften rykker tættere på, og du har sikkert allerede valgt det tøj du skal  have på, købt ind af nytårskrudt og våde drikkevarer (husk beskyttelsesbrillerne, red.), og er generelt klar til en sjov aften i selskab med familien, vennerne eller måske bare dine to katte på sofaen.

Uanset hvordan du skal tilbringe nytårsaften anno 2015, skal du huske at checke – og spille på – Dronningens Nytårstale Odds 2015 i år. På den måde kan du – uanset om du kan lide at høre Dronningen tale eller ej – øge spændingen hele vejen gennem den traditionsrige nytårstale.

 

Dronningens Nytårstale Odds 2015

I år peger odds-sætterne hos bookmakerne særligt på to ord, som værende de største favoritter til at blive sagt. Og det er Grønland og Færøerne. Dronningen nævner – såvidt vi ved – altid disse to lande i sin tale, og derfor er de også sat til odds 1.00 flere steder. Altså, meningsløst at spille på.

Det samme er ordene “Syrien” og Flygtninge” hos Danske Spil, hvor de i skrivende stund er spillet helt ned i odds 1.05. Det skyldes, at alle tror på, at Dronningen vil benytte lejligheden til at tale om en af de største flygtningekriser vi nogensinde har set i det vestlige Europa, og uden sammenligning den største siden 2. verdenskrig. Det kan nok ikke slippe igennem Dronningens Nytårstale i år, men hos Bet365 kan du f.eks. spille på de to ord til henholdsvis odds 1.16 og 1.40. Der er altså stor værdi, hvis du vælger at spille på “Flygtninge” hos Bet365 ift. Danske Spil.

Der er selvfølgelig også odds at hente på f.eks. Frankrig, Charlie Hebdo, Terror og lignende nutidsrelevante emner, og det er da også nærliggende at tænke, at Dronningen vil benytte lejligheden til at tale om Prinsegemalens hjemland, der har været så hårdt ramt af terror i 2015. Året var blot 7 dage gammelt, da terrorister slog til mod Charlie Hebdo, og historien gentog sig som bekendt for få måneder siden i Paris.

Terror, Krig, Paris… disse tre ord kan spille til mellem odds 1.20-1.30, mens der er 1.50 på Frankrig og 1.55 på Europa. Charlie Hedbo kan spilles til odds 8.00, og det er måske ikke så dumt endda.

 

Gode odds på politik

Danmark fik også en ny regering i det forgangne år, og her er der faktisk fornuftige odds at hente på ord som “Folketingsvalg” eller “Lars Løkke Rasmussen”. Få odds 2.00 på Folketingsvalg eller odds 7.00, hvis Dronningen taler om landets statsminister ved navns nævnelse.

Du kan også spille på, at Dronningen nævner den nylige afstemning om “EU-retsforbeholdet”, som giver odds 8.00. Det samme odds får du på ord som “Rusland”, “USA”, “Sverige”, “Norge” og “Tyrkiet”.

Det højeste odds lige nu – og mest usandsynlige ord til at komme ud af Hendes Majestæts mund – er Klovn Forever, som kan spilles til odds 300. Det samme odds får du på FC København, Uber og P4, men igen… nok heller ikke sandsynlige udfald.

Der er masser af ord at vælge imellem på listerne hos bookierne, så besøg linket i toppen af denne artikel, og kom igang nu med odds på Dronningens nytårstale anno 2015.