Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Download gratis software hos Classic Poker

Classic Poker tilbyder en flot og brugervenlig software som du helt gratis kan downloade og installere. I løbet af mindre end 5 minutter kan du gå i gang med at nyde de mange spændende varianter af poker som udbydes, og der er noget for alle hos Classic Poker. Her finder du nemlig et bredt udvalg af både cashgames, turneringer og meget andet. Den helt klare fordel ved at være kunde hos Classic Poker er at man kan opnå en lang række kontante fordele og være sikker på at alle ens gevinster er skattefrie. Det er et par af grundende til at Classic Poker er Danmarks bedste pokerside.

Velkomstbonus

Som ny kunde hos Classic Poker bliver du budt velkommen med en overdådig 200 % bonus på helt op til €1000. Du spiller din bonus fri i rater af €10 for hver 200 FPP Point du optjener. Sådan fortsætter din bonus med at blive udbetalt indtil hele beløbet er blevet tildelt din konto, og derfor er det nemt at tjene ekstra penge hos Classic Poker. Din bonus bliver helt automatisk sat ind på din konto, så du skal bare foretage et indskud og så er du klar.

Rakeback til alle

Classic Poker vil ikke prioritere visse kunder højere end andre, og derfor vil alle spillere modtage rakeback såfremt de opfylder de krav der er på netværket. Det betyder at du vil være sikker på at modtage 30 % i rakeback såfremt du mindst har raket for €100 i enhver måned. Din rakeback vil automatisk blive sat ind på din konto den første dag i en kalendermåned, så det er særdeles nemt at blive belønnet for ens aktivitet hos Classic Poker.

Download den gratis software allerede nu og få både bonus, rakeback og 100 % skattefrihed på alle dine gevinster hos Classic Poker.