Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Danske Spil giver dig op til DKK 1000 i bonus

En stor bonus der udbetales i små portioner og som er helt skattefri. Det er de tre hovedingredienser som Danske Spil tilbyder nye kunder, og der er god grund til at spille hos netop deres pokerside.

Efter at den nye lovgivning tråde i kraft, har der nemlig været et utal af gode tilbud hos Danske Spil, og sådan er det faktisk hver måned.

De vil nemlig gerne give deres kunder muligheden for at opleve store pokerturneringer, fabelagtige rejser og meget andet.

Nye spillere har mulighed for at frispille op til 1000 kroner, og det er nemt at få pengene til at strømme ind på ens konto.

 

Opret konto her hos Danske Spil >>

 

Få din bonus nu

For at få denne bonus hos Danske Spil, skal man bare gøre 3 ting. Først og fremmest skal du oprette dig som kunde.

Dette tager omkring 5 minutter, og dernæst skal du så til at lave dit første indskud. Her er det dog vigtigt at du benytter dig af koden VELKOMMEN.

Denne skal nemlig skrives ind i bonusfeltet når dit indskud er i gang med at blive foretaget, og gøres dette blot korrekt, vil en 100 % bonus være klar til dig.

 

Letforståelige krav

Hos Danske Spil synes de også at det skal være gennemskueligt hvordan man spiller deres bonus fri, og derfor har de lavet et letforståeligt system til hvordan det fungerer.

For hver 100 kroner du indsætter, vil du få det samme beløb i bonus, og man skal derfor indsætte 1000 kroner for at få den maksimale bonus på selvsamme beløb.

Når dette er gjort, skal du så bare optjene dobbelt så mange point som dit indskud er på, og når det er gjort vil alle pengene være på din konto.

Dette gøres endvidere i 10 portioner, så du vil konstant have flere midler til rådighed.

Opret dig derfor med det samme og bliv en del af Danmarks store pokerside!