Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Betsson Poker tilbyder 2 rake races

I februar måned har du mulighed for at spille med i hele to rake races hos Betsson Poker. Hvert af dem er eksklusivt for deres egne kunder, og præmiepuljen er på hele to gange $10.000. Med et særdeles privat rake race og en førstepræmie på $2000 hver anden uge finder du ikke et bedre tilbud inden for online poker lige nu, og du kan være med ligegyldigt hvilken type af poker som du holder af at spille. Alle optjente player points vil tælle med i det samlede leaderboard så det er bare med at komme i gang.

Præmier og information

Præmierne i disse to rake races er fastlagt og lyder på op til $2000 til vinderen af hvert race. De 30 mest aktive spillere i perioderne vil få en kontant bonus sat ind på deres konto fra Betsson Poker. Det første race spilles fra den 1-14. februar og det næste kører fra den 16-29. februar. For at give dig indblik i hvordan din placering ser ud vil Betsson Poker hver aften klokken 18.00 opdatere deres leaderboard så du kan finde ud af hvordan det ser ud med hvor store præmier du kan forvente at få.

Kræv din gevinst

Hvis du har lyst til at spille med i et eller begge rake races hos Betsson Poker er det vigtigt at du efterfølgende kontakter dem med henblik på hvor stor en gevinst du er berettiget til. Al kommunikation skal foregå til race@betsson.com og hvis alting er som det skal være vil din præmie blive udbetalt inden for 48 timer. En god ting ved disse rake races er at de kan kombineres med både sign-up bonusser, reload bonusser, månedlige cashback præmier og meget andet. Du skal derfor bare se at komme i gang og prøve at vinde $2000 hos Betsson Poker.