Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Betsson Poker sender dig til GSOP Live

Betsson Poker har altid gået langt for at give deres kunder den absolut bedst oplevelse inden for online poker, og nu har du også mulighed for at være med når den næste omgang af GSOP Live finder sted i Den Dominikanske Republik. Netop nu giver Betsson Poker nemlig alle deres kunder muligheden for at spille med i en daglig freeroll turnering hvor i det er muligt at vinde billetter til de mange satellitturneringer til GSOP. Det er derfor helt gratis at være med, og du har kun noget at vinde ved at deltage.

Masser af præmier

De få gange man falder over muligheden for at spille sig til live events helt gratis betyder det ofte at man skal spille imod gigantiske felter, og at præmierne er meget små. Sådan er det dog ikke i denne kampagne hos Betsson Poker. Der er nemlig hele 25 trin 1 billetter på spil hver aften, og det er netop disse billetter der kan betyde at du kommer med i en af de ugentlige finaler hvor 1 sæde til den store live turnering er garanteret. Dette er derfor en glimrende mulighed for at komme ud og spille live poker i den store verden uden omkostninger.

Få bonus hos Betsson Poker

Med et væld af gode kampagner og masser af poker alle døgnets timer er Betsson Poker et særdeles godt valg, og som ny kunde er det muligt at få helt op til $1000 i skattefri bonus. For at få fat i denne fremragende bonus skal du bare besøge Betsson Poker og åbne en konto. Så snart du laver din første indbetaling af midler vil din bonus blive krediteret din konto, og så vil pengene blive udbetalt løbende i takt med at du optjener point.

Skynd dig derfor at benytte dig af dette tilbud og kom forbi Betsson Poker nu.

Registrer dig hos Betsson Poker