Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

24h Poker afholder adventskalender

Det er nok de færreste pokerspillere som har en gammeldages julekalender de åbner en låge på hver dag, men 24h Poker vil alligevel gerne gøre december måned ekstra spændende for dig, og derfor afholdes der en stor julekalender som indeholder et væld af flotte præmier.

Hver dag fra 06.00 om morgenen dansk tid kan du logge ind på din konto og se hvad der gemmer sig bag dagens låge, og den totale sum for denne kampagne er på hele €37250 i både bonusser, rake races og mange andre spændende ting. Du kan derfor godt regne med at blive godt forkælet hvis du spiller poker hos 24h Poker i december.

Mange forskellige ting

Der er ikke fastsat nogen som helst specifikke præmier, men 24h Poker har dog afsløret at det ofte vil være en bonus eller et ekstraordinært rake race som man kan være en del af, og hvis man kigger på hvor mange penge der er på højkant kan man roligt sige at denne udbyder er den klart mest indbringende at spille hos i den kommende tid. Kunne du derfor godt tænke dig at få lidt ekstra spænding i denne travle julemåned burde du få oprettet dig som kunde hos 24h Poker.

€500 bonus og nyt VIP program

Alle nye spillere der vælger at tilmelde sig 24h Poker og foretager et indskud er berettiget en 100 % bonus på op til €500, og denne bonus spilles fri i takt med at man optjener VIP point. Derudover har deres daværende VIP program fået en stor ansigtsløftning der betyder at man nu vil modtage automatiske bonusser for hver gang man stiger i VIP niveau, så man kan roligt sige at der er gode grunde ti at vælge 24h Poker.

Vær en del af den store adventskalender og opret din konto nu.

Vind adventspræmier her!