Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

2 turneringer for nye kunder hos NordicBet Poker

Hvis du aldrig har haft en konto hos NordicBet Poker og vælger at oprette en er der gode ting i vente når du indbetaler penge for allerførste gang.

Her har du nemlig mulighed for at vælge imellem 2 meget gennemtænkte bonusser, og det er ikke det eneste du får med når du laver et indskud. NordicBet Poker vil nemlig gerne give dig en flyvende start på dit spil, og derfor vil du blive inviteret med til en €500 New Player Freeroll hvor du kan vinde masser af gratis penge, og her stopper de gode tilbud ikke.

Fantastisk Rebuy turnering

NordicBet Poker inviterer dig nemlig også med til en fantastisk god Rebuy turnering hvor der er intet mindre end €500 added i præmiepuljen. Det betyder at for hver spiller der tilmelder sig vil vedkommendes indskud bare blive tilføjet til den allerede eksisterende præmiepulje, og derfor er dette et fantastisk godt tilbud som du bare er nød til at tage del i.

Både €500 freeroll turneringen såvel som den anden €500 Added turnering spilles hver onsdag så det kan være en glimrende ide at få lavet et indskud tidligt på ugen så man kan spille med hurtigst muligt.

Få timers mellemrum

€500 freeroll turneringen finder sted 19.30 dansk tid hver onsdag, og den lækre €500 added turnering spilles selvsamme dag blot 22.00. Kunne du derfor tænke dig en rigtig spændende start på dit spil hos NordicBet Poker så er det bare med at få oprettet en konto med det samme og lave et indskud. Hvis du gerne vil have flere penge at spille for kan du f.eks. indsætte €50 til din konto og så vil du have €75 at spille for med deres unikke €25 kontante bonus.

Gør dig selv en tjeneste og besøg NordicBet Poker nu.

Spil hos Nordicbet. Opret konto her!